zaterdag 20 december 2014

De feestdagen naderen,nog een paar daagjes en dan is het kerst 2014 alweer
de tijd vliegt voorbij,mensen zijn druk aan het inslaan in de winkels,eten eten eten....oke het hoort erbij en gezellig,en ik hou enorm van de feestdagen maar het overdreven gedoe hoeft voor mij niet,ik kook elke dag en maak ik het gezellig aan tafel,de tafel wordt elke dag gedekt,kaarsjes branden.
Wij vieren deze kerst de 1e kerstdag met z'n 3tjes en de 2e kerstdag met ons 2tjes,en ja we gaan lekker koken en eten,maar wel gewoon normaal.

het huis is echt heel gezellig versierd,dit keer is de versiering roze/wit,gisteren een mooie schaal sneeuwappeltjes gemaakt,het staat zo leuk,eens wat anders dan een bloemstukje op tafel toch!


Reuze gezellig zo,ik heb wel erg zin in de feestdagen,het extra sfeertje en gevoel is altijd gezellig.Echter ben ik voor het eerst laat met bedenken wat we op tafel gaan zetten....dus dit weekend eens goed na denken en het boodschappenlijstje maken.
Toch hoop ik stiekum op wat sneeuw,als het in iedergeval maar heel grauw weer is,want ik vind dat hoort er gewoon bij,geen zon op kerst hoor haha....
hier onder wat kiekjes van onze versieringen.

2 opmerkingen:

Cindy zei

Mooi gedaan meid. Leuke blog. xxx

moontjefreubel zei

dank je wel cindy!! xx